Det är viktigt för oss att man enkelt hittar det som man söker efter på vår hemsida. Vi har därför bland annat utökat informationen som vi har till våra hyresgäster. Under Vanliga frågor kan ni därför hitta de vanligaste frågorna vi får från våra hyresgäster och svaren på dessa. Ni hittar även blanketter och liknande som ni kan ladda ner direkt ifrån hemsidan. Vi hoppas att ni tycker att den uppdaterade hemsida är lika bra som vi tycker.

Vi vill också enklare kunna nå ut med information till våra hyresgäster om vad som händer på Gladsheim, vilka vi är som jobbar på Gladsheim och lite ”tips och tricks” som kan vara bra att veta. Vi har därför skapat en artikelsida för att kunna dela med oss av spännande nyheter och annan information som kan vara bra att veta. Här kommer exempelvis intervjuer med personal, reportage om projekt, inredningsinspiration och andra bra tips att publiceras.

En hemsida blir aldrig helt färdig så vi kommer självfallet att fortsätta se över hemsidan för att vidareutveckla även framöver.