Om oss

Namnet Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar vår ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för våra hyresgäster. Gladsheim Fastigheter grundades under år 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Vi har ett fokus på en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Grundare till bolaget är David Dahlgren och Fredrik Gynnerstedt. Idag har bolaget fastigheter i Arboga, Eskilstuna, Karlskoga, Skövde samt Skara och Töreboda. Vår ambition är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar. Vi vill, genom våra renoveringar, skapa attraktiva bostäder och erbjuda våra hyresgäster ett trivsamt och tryggt boende. Att samtidigt uppgradera fastigheterna ur ett ekologiskt perspektiv är för oss en självklarhet.

Gladsheim kommer genom vår renoveringsmetodik att kunna erbjuda trevliga lägenheter med nyproduktionsstandard till en rimlig månadskostnad. Det ska vara trivsamt att bo i våra lägenheter.

David Dahlgren, VD

Hållbarhet är ett nyckelord i allt vårt arbete där vi vill ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar de människor som bor hos oss såväl som miljön runt omkring fastigheterna. Vår målsättning är att allt vårt arbete ska bidra till en ökad trivsel för våra boende. Att arbeta med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet är därför en självklarhet för oss.

Vi vill utveckla goda relationer med våra hyresgäster, våra leverantörer och övriga intressenter på de orter där vi är verksamma. Vår ambition är att vi ska vara en naturlig del av samhällskontraktet och genom vårt arbete med våra fastigheter vidareutveckla såväl det specifika fastighetsområdet som den närmaste miljön.

Meny