Lediga lägenheter Kungsör

På den här sidan hittar du våra lediga lägenheter i Kungsör

Gladsheim vill kunna erbjuda attraktiva, trivsamma hyresrätter i Kungsör och vi arbetar därför utifrån ledorden trygghet, snygghet och engagemang i vår förvaltning.  Våra lägenheter i Kungsör ligger i bästa läge på orten och vi har lägenheter såväl centralt som på bekvämt avstånd från centrum, men i lite lugnare områden. För att kunna erbjuda attraktiva lägenheter arbetar vi med en renoveringsmodell där vi tar ett helhetsgrepp om våra fastigheter och renoverar lägenheter såväl som fastighetens gemensamma ytor. Genom våra tre kategorier av lägenheter vill vi ha möjlighet att erbjuda trivsamma hyresrätter i Kungsör med lite olika hyresnivåer. Vill du hyra lägenhet i Kungsör hoppas vi att du ska hitta en lägenhet som passar dig nedan. Matchar ingen av våra lediga lägenheter det du söker kan du registrera dig i vår bostadskö och få ett mejl när vi har en lägenhet som passar dina kriterier.

Registrera dig i vår kö här

Hyreslägenheter i Kungsör

Här kan du se alla lediga lägenheter Kungsör

Se alla lediga lägenheter

Lägenheter Kungsör

Hyr lägenhet Kungsör

Kungsör är en stad som ligger i centrum av Mälardalsregionen. Man når Eskilstuna på en kvart med tåg. Inom en timme når man Stockholm, Eskilstuna, Örebro och Västerås. Kungsör är en växande kommun med ett diversifierat och dynamiskt näringsliv. Kungsör har en fantastisk närmiljö med natur som både är vacker och bjuder in till aktiviteter som vandring, fiske, bad och båtliv. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för till sin miljövård. Gladsheim har fastigheter både centralt och i lite lugnare områden och på så sätt hoppas vi att du ska hitta en lägenhet att trivas att bo och leva i.

Gladsheims lägenheter i Kungsör är indelade i tre kategorier: Garant, BoBättre och BoBra. Garantlägenheter är de lägenheter som har renoverats till en nyproduktionsstandard och därför är lite dyrare. BoBättre är lägenheter som har renoverats med viss standardhöjning och är lite av ett mellanprisalternativ för våra hyresrätter i Kungsör. BoBra är våra lägenheter som har lite äldre standard och där hyran därför också är lite lägre. Hos Gladsheim hoppas vi att du hittar en hyresrätt i Kungsör att trivas i. Med våra tre olika lägenhetskategorier har vi möjlighet att erbjuda trivsamma lägenheter i Kungsör till lite olika hyresnivåer. På den här sidan publicerar vi våra lediga lägenheter Kungsör. Registrera dig i vår bostadskö om du vill hyra lägenhet i Kungsör, då får du ett mejl när vi publicerar en lägenhet som matchar det du söker efter.