Lediga lägenheter Eskilstuna

På den här sidan hittar du våra lediga lägenheter i Eskilstuna

Gladsheim vill kunna erbjuda attraktiva trivsamma hyresrätter i Eskilstuna och vi arbetar därför utifrån ledorden trygghet, snygghet och engagemang i vår förvaltning.  Våra lägenheter i Eskilstuna ligger centralt eller på bekvämt avstånd från centrum. För att kunna erbjuda attraktiva lägenheter arbetar vi med en renoveringsmodell där vi tar ett helhetsgrepp om våra fastigheter och renoverar lägenheter såväl som fastighetens gemensamma ytor. Genom våra tre lägenhetskategorier vill vi ha möjlighet att erbjuda trivsamma hyresrätter i Eskilstuna med lite olika hyresnivåer. Vill du hyra lägenhet i Eskilstuna hoppas vi att du ska hitta en lägenhet som passar dig nedan. Matchar ingen av våra lediga lägenheter det du söker kan du registrera dig i vår bostadskö och få ett mejl när vi har en lägenhet som passar dina kriterier.

Registrera dig i vår kö här

Hyreslägenheter i Eskilstuna

Här kan du se lediga lägenheter Eskilstuna

Se alla lediga lägenheter

Lediga lägenheter Eskilstuna

Eskilstuna ligger väster om Stockholm och har goda tågförbindelser till Stockholm, Västerås och Örebro. Med en stark industritradition som grund växer även Eskilstunas betydelse som högskoleort. Vill man uppleva skog och natur finns Sörmlandsleden där man kan vandra i djupa skogar och se både berg och sjöar. Våra fastigheter finns centralt eller med bekvämt avstånd till centrum. Vi har fastigheter i stadsdelen Östermalm där våra fastigheter ligger längst Carlavägen. En av våra fastigheter ligger även i centrum på Fristadstorget.

De lägenheter vi har i Eskilstuna har vi valt att dela in i tre kategorier: Garant, BoBättre och BoBra. Garantlägenheter är de lägenheter som har renoverats till en nyproduktionsstandard och är därför lite dyrare. BoBättre är lägenheter som har renoverats med viss standardhöjning och är lite av ett mellanprisalternativ för våra hyresrätter i Eskilstuna. BoBra är våra lägenheter som har lite äldre standard och där hyran därför också är lite lägre. Vi vill att man ska kunna hitta en hyresrätt i Eskilstuna som man trivs att bo och leva i och med våra tre lägenhetskategorier har vi möjlighet att erbjuda trivsamma lägenheter i Eskilstuna till lite olika hyresnivåer. På den här sidan presenterar vi lediga lägenheter Eskilstuna. Glöm inte att registrera dig i vår bostadskö du kommer då att få ett mejl när en lägenhet som passar det du söker blir ledig.