Lediga lägenheter Finspång

På den här sidan hittar du våra lediga lägenheter i Finspång

Gladsheim vill kunna erbjuda attraktiva trivsamma hyresrätter i Finspång och vi arbetar därför utifrån ledorden trygghet, snygghet och engagemang i vår förvaltning.  För att kunna erbjuda attraktiva lägenheter arbetar vi med en renoveringsmodell där vi tar ett helhetsgrepp om våra fastigheter och renoverar lägenheter såväl som fastighetens gemensamma ytor. Genom våra tre lägenhetskategorier vill vi ha möjlighet att erbjuda trivsamma hyresrätter i Finspång med lite olika hyresnivåer. Vill du hyra lägenhet i Finspång hoppas vi att du ska hitta en lägenhet som passar dig nedan. Matchar ingen av våra lediga lägenheter det du söker kan du registrera dig i vår bostadskö och få ett mejl när vi har en lägenhet som passar dina kriterier.

Registrera dig i vår kö här

Hyreslägenheter i Finspång

Här kan du se alla våra lediga lägenheter i Finspång.

Se alla lediga lägenheter

Lediga lägenheter Skövde

Hyr lägenhet Finspång

De lägenheter vi har i Finspång har vi valt att dela in i tre kategorier: Garant, BoBättre och BoBra. Garantlägenheter är de lägenheter som har renoverats till en nyproduktionsstandard och är därför lite dyrare. BoBättre är lägenheter som har renoverats med viss standardhöjning och är lite av ett mellanprisalternativ för våra hyresrätter i Finspång. BoBra är våra lägenheter som har lite äldre standard och där hyran därför också är lite lägre. Vi vill att man ska kunna hitta en hyresrätt i Finspång som man trivs att bo och leva i och med våra tre lägenhetskategorier har vi möjlighet att erbjuda trivsamma lägenheter i Finspång till lite olika hyresnivåer.

På den här sidan presenterar vi lediga lägenheter Finspång. Glöm inte att registrera dig i vår bostadskö om du vill hyra lägenhet i Finspång. Du kommer då att få ett mejl när en lägenhet som passar det du söker blir ledig.