Lediga lägenheter Skövde

På den här sidan hittar du våra lediga lägenheter i Skövde

Gladsheim vill kunna erbjuda attraktiva, trivsamma hyresrätter i Skövde och vi arbetar därför utifrån ledorden trygghet, snygghet och engagemang i vår förvaltning. Våra lägenheter i Skövde ligger i ett bra centrumläge. Vi har lägenheter, som varierar i storlek, såväl som en studentkorridor med ett antal studentrum. Vi arbetar med en renoveringsmodell med ett helhetsgrepp om hela fastigheterna i syfte att kunna erbjuda attraktiva lägenheter i trivsamma fastigheter i Skövde. Genom att dela in våra lägenheter i olika kategorier kan vi erbjuda hyresrätter i Skövde med lite olika hyresnivåer. Vill du hyra lägenhet i Skövde hoppas vi att du ska hitta en lägenhet som passar dig nedan. Matchar ingen av våra lediga lägenheter det du söker kan du registrera dig i vår bostadskö och du får då ett mejl när vi har en lägenhet som passar dina kriterier.

Registrera dig i vår kö här

Hyreslägenheter i Skövde

Här kan du se alla lediga lägenheter Skövde

Se alla lediga lägenheter

Lägenhet Skövde

Skövde ligger mitt i Skaraborg och har ett bra geografiskt läge med närhet till E20 och riksväg 49. Göteborg nås med bil på ungefär två timmar och med tåg på en timme. Stockholm nås med tåg på ca två timmar. Skövde har ett utbud som en storstad med framgångsrika företag, högskolor, förskolor och skolor såväl som stort utbud av butiker och shoppingmöjligheter. Nära Skövde centrum finns berget Billingen som bjuder in till fantastisk naturupplevelse i motionsspår, skidspår, fiskesjöar, utomhusbad och mycket mer.

Gladsheims lägenheter i Skövde är indelade i tre kategorier: Garant, BoBättre och BoBra. Garantlägenheter är de lägenheter som har renoverats till en nyproduktionsstandard och därför är lite dyrare. BoBättre är lägenheter som har renoverats med viss standardhöjning och är lite av ett mellanprisalternativ för våra hyresrätter i Skövde. BoBra är våra lägenheter som har lite äldre standard och där hyran därför också är lite lägre. Hos Gladsheim hoppas vi att du hittar en hyresrätt i Skövde att trivas i. Med våra tre olika lägenhetskategorier har vi möjlighet att erbjuda trivsamma lägenheter i Skövde till lite olika hyresnivåer. På den här sidan publicerar vi våra lediga lägenheter Skövde. Hittar du ingen lägenhet som passar det du söker just nu får du gärna registrera dig i vår bostadskö, du får då ett mejl när vi publicerar en lägenhet som matchar det du söker efter.