År 2023 går mot sitt slut och vi lägger snart ett händelserikt år bakom oss. Under året har vi på Gladsheim arbetat med ett flertal projekt utöver den löpande förvaltningen. Vi har bland annat renoverat flertalet lägenheter och även rustat upp både inomhus- och utomhusmiljöer i många av våra hus. Vi är tacksamma för det gångna året och ser fram emot det nya året tillsammans med er.

I jultider är det många som tänder stearinljus. Glöm inte att släcka ljusen, och testa gärna så att din brandvarnare fungerar. Saknar du hemförsäkring eller funderar på att byta? Gladsheim samarbetar med försäkringsbolaget Hedvig och bjuder tillsammans med Hedvig alla våra bostadshyresgäster på en månads hemförsäkring. Ni kan läsa mer om erbjudandet på Mina sidor.

Julen innebär också tid för vila och tid med nära och kära. Vi önskar er alla en trivsam och bra jul. Julen innebär även lediga dagar för oss som jobbar på Gladsheim. Vi hoppas därför på förståelse över att svarstiden kan vara något längre än vanligt. På helgdagar eller kvällar kan ni antingen ringa vårt kundtjänstnummer tel.010-207 82 80 och med knappval komma vidare till rätt jourbolag, alternativ hittar ni direktnumret här på hemsidan. På Mina sidor kan ni precis som vanligt logga in när ni vill för att göra en serviceanmälan eller att se din hyresavi.

 

Avslutningsvis vill vi önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!