Vi på Gladsheim har ett samarbete med försäkringsbolaget Hedvig. Tillsammans erbjuder vi en månads hemförsäkring gratis för dig som inte redan är medlem hos Hedvig. Logga in på Mina sidor för att ta del av erbjudandet.

Att ha en hemförsäkring är en av de viktigaste investeringarna du kan göra. Den fungerar som ett skyddsnät om något skulle hända i ditt hem. Namnet “hemförsäkring” är egentligen lite missvisande, för det här är en försäkring som är en paketlösning med många sorters skydd. Visste du att allt detta ingår i en hemförsäkring?

Ditt hem
Hur försiktig du än är så kan ditt hem drabbas av alltifrån inbrott, stöld och skadegörelse till eldsvåda och vattenläcka. Det är precis sådana situationer som hemförsäkringen hjälper dig att reda ut så att du landar på fötterna igen.

Dina saker
Hemförsäkringen skyddar inte bara hemmet, utan även dina ägodelar som till exempel möbler, husgeråd, teknikprylar och cyklar. Att se till att hemförsäkringen innehåller skydd för allrisk- och drulleskador är bra när oturen är framme.

Juridiskt skydd
I hemförsäkringen finns ett så kallat ansvarsskydd som kan hjälpa dig om du exempelvis krävs på skadestånd av någon. Om situationen täcks av försäkringen så kan försäkringsbolaget bland annat betala skadeståndet och eventuella rättegångskostnader.

Reseskydd
Hemförsäkringen skyddar faktiskt även när du inte är hemma. Reseskydd gäller om du drabbas av olycksfall, sjukdom eller hamnar i en nödsituation under en resa.

För dig som hyresgäst är det bra att tänka på att välja en hemförsäkring som är anpassad för just hyresrätt. Den ser till att du, din familj och dina saker är skyddade och kompletterar det skydd som fastighetsägare har via fastighetsförsäkringen.

Läs mer om erbjudandet med Hedvig under Mina sidor.