Gladsheim anställer fastighetschef

23 december 2021

Gladsheim Fastigheter anställer Linda Forsberg Hansson som ny fastighetschef. Linda tillträder tjänsten i mars 2022 och kommer ansvara för samtliga fastigheter och utveckling av beståndet.

Linda, med gedigen erfarenhet inom fastighetsförvaltning, kommer närmast från Castellum där hon har arbetat som kommersiell förvaltare. Linda har tidigare också arbetat under många år på Akelius Fastigheter där hon ansvarade för ett bestånd om 1 800 lägenheter till ett värde av 4 miljarder. Hon har tidigare även arbetat som regioncontroller på JM Entreprenad.

”Gladsheim har under det senaste halvåret vuxit till ett bestånd överstigande två miljarder i värde och närmare 1 700 lägenheter. Med ett större bestånd är det nu också ett naturligt steg att ta in en fastighetschef med ett övergripande ansvar för hela beståndets utveckling. Med Lindas kunnande, professionalism och  hennes erfarenheter från både Castellum, JM och Akelius kommer hon att kunna bidra till Gladsheims fortsatta tillväxtresa och värdeutveckling på ett fantastiskt sätt”, säger David Dahlgren, VD Gladsheim Fastigheter.

Gladsheim har imponerat genom att på kort tid uppnå ett totalt bestånd till ett värde överstigande 2 miljarder. Att nu få ansluta till teamet och bidra med mina tidigare erfarenheter för att öka beståndets lönsamhet, driva värdeutveckling och skapa attraktiva boenden på Gladsheims fortsatta tillväxtresa ska bli väldigt roligt”, säger Linda Forsberg Hansson.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

David Dahlgren, VD, Gladsheim Fastigheter AB
070 – 287 64 02
david.dahlgren@gladsheim.se

Om Gladsheim Fastigheter

Gladsheim förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter i tillväxtregioner med bra kommunikationer och i universitets- och regionhuvudstäder. Beståndet omfattar närmare 1 700 lägenheter med ett fastighetsvärde överstigande två miljarder kronor. Namnet Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” och illustrerar vår ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för våra hyresgäster.