Om Gladsheim

Gladsheim Fastigheter grundades 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Ordet Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster.

Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget ca 1000 lägenheter fördelade på flera orter. Vi har valt att dela in vårt bestånd i två regioner: Mälardalen och Väst. I Mälardalen har vi fastigheter i Eskilstuna, Norrköping, Karlskoga, Arboga och Kungsör. I region Väst har vi fastigheter i Skövde, Skara och Töreboda. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar och aktiv förvaltning. I och med att fastighetsbeståndet växer behöver företaget rekrytera servicesnickare samt målare till serviceavdelningen i Mälardalen.

Arbetsuppgifter

Vi söker två nya medarbetare, en servicesnickare och en målare. Som servicesnickare eller målare på Gladsheim ansvarar du för lägenhetsrenoveringar och servicearbeten inom fastighetsbeståndet. Det är ett självständigt arbete och man bör vara beredd att arbeta och resa till fastigheterna i hela Mälardalen vilken gör att B-körkort är ett krav. Vi ser helst att du utgår ifrån kontoret i Eskilstuna när du inte arbetar ute i fastigheterna.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning inom bygg eller måleri och/eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver svenska obehindrat och ska inte vara främmande för enklare administrativa arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

Företaget kännetecknas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda. Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa så är detta rätt arbetsplats för dig.

Ansökning

Rekryteringen av tjänsterna sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. För att ansöka till någon av tjänsterna skickar du personligt brev och CV till roger.granath@gladsheim.se. Märk din ansökan med Mälardalen – snickare/målare. Har du några frågor om tjänsten vänligen skicka ett e-post till samma e-postadress som för ansökan.