Om Gladsheim

Gladsheim Fastigheter grundades 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster.

Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Norrköping, Eskilstuna Arboga, Kungsör, Karlskoga, Skövde, Skara och Töreboda. Fastighetsbeståndet består i dagsläget av drygt 1000 lägenheter. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar och aktiv förvaltning.  Vi vill, genom våra renoveringar, skapa attraktiva bostäder och erbjuda våra hyresgäster ett trivsamt och tryggt boende. Att samtidigt uppgradera fastigheterna ur ett ekologiskt perspektiv är för oss en självklarhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för inre och yttre skötsel på fastigheter inom ditt tilldelade område. Du arbetar med alltifrån gräsklippning, häckklippning och lättare snöröjning till avhjälpande underhåll och ser till att det är fint och iordning i våra bostadsområden.

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du är händig och har ett stort intresse av att hålla ordning och reda. Du har tidigare erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel och har du också en utbildning inom fastighet eller trädgårdsskötsel ser vi det som meriterande. Som person är du positiv, lojal och stresstålig och trivs med att arbeta fysiskt. Då vår vardag är digital ser vi  gärna att du har grundläggande IT-kunskaper. Du innehar B-körkort och behärskar du förutom svenska även andra språk som t.ex. arabiska ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och lokal förankring.

Ansökning

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup och ansökan görs genom länken nedan.

https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/skara/fastighetsskotare-sokes-till-gladsheim-fastigheter-i-skara

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 072-003 01 29. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ber dock också sökande ha hänsyn till att rekryteringsprocessen kan komma att sträcka sig under kommande semesterperiod men vi behandlar din ansökan så snart vi kan. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.