Projekt Skölden

Fastigheten som ligger centralt i Eskilstuna blir just nu totalrenoverad till en nyproduktionsstandard. På denna sida finns alla lägenheter i fastigheten publicerade.

Fastigheten Skölden ligger centralt i Eskilstuna på Intagsgatan. I fastigheten finns lägenheter i olika storlekar som nu samtliga renoveras till nyproduktionsstandard. Är du intresserad av att hyra någon av lägenheterna går du in på de objekt/lägenheter som du är intresserad av nedan och klickar dig därefter vidare för att anmäla ditt intresse. Du kan anmäla ditt intresse för flera objekt. Objekten kommer ligga på hemsidan och möjliggöra för intresseanmälningar till och med den 14 augusti. Efter detta datum kommer vi att hantera alla intresseanmälningar och börja arrangera visningar. Läs mer om projektet och se exempelbilder och illustrationer på hur lägenheterna kommer se ut längre ner på sidan eller genom att klicka dig in på varje enskilt objekt.

I annonserna finns planritning såväl som illustrationer och exempelbilder. För illustrationerna och exempelbilderna kan vissa avvikelser förekomma. Illustrationerna är framtagna för att ge en känsla av lägenheten och återspeglar inte exakta materialval. För de exempelbilder som finns med är dessa fotograferade i andra lägenheter som vi har renoverat i samma stuk. På visning och innan kontrakt skrivs kommer du få mer information om exakta utförande och exakta materialval och detaljer för specifikt objekt.

Illustration lägenhet

Illustration kök

Exempelbild vardagsrum

Exempelbild sovrum

Exempelbild sovrum 2