Lediga lägenheter Torshälla

På den här sidan hittar du våra lediga lägenheter i Torshälla

På den här sidan hittar du våra lediga lägenheter i Torshälla i Eskilstuna kommun. Gladsheim vill kunna erbjuda attraktiva trivsamma hyresrätter i Torshälla och vi arbetar därför utifrån ledorden trygghet, snygghet och engagemang i vår förvaltning.  Våra lägenheter i Torshälla ligger centralt samtidigt som de erbjuder närhet till naturen. För att kunna erbjuda attraktiva lägenheter arbetar vi med en renoveringsmodell där vi tar ett helhetsgrepp om våra fastigheter och renoverar lägenheter såväl som fastighetens gemensamma ytor. Genom våra tre lägenhetskategorier vill vi ha möjlighet att erbjuda trivsamma hyresrätter i Torshälla med lite olika hyresnivåer. Vill du hyra lägenhet i Torshälla hoppas vi att du ska hitta en lägenhet som passar dig nedan. Matchar ingen av våra lediga lägenheter det du söker kan du registrera dig i vår bostadskö och få ett mejl när vi har en lägenhet som passar dina kriterier.

Registrera dig i vår kö här

Hyreslägenheter i Torshälla

Här kan du se lediga lägenheter Torshälla

Se alla lediga lägenheter

Hyra lägenhet Torshälla

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun, ibland nämns även Torshälla som en egen stad. Torshälla är faktiskt en av Sveriges äldsta städer med sina 700 år. Torshälla ligger cirka 7 km ifrån centrala Eskilstuna. Torshälla är historiskt en handels- och hantverksstad. Torshälla har både eget centrum men närheten till Eskilstuna gör även tätorten perfekt för dem som arbetspendlar från Eskilstuna. Hyr lägenhet i Torshälla för att få närhet till både stadskärna och naturen. Våra fastigheter finns centralt eller med bekvämt avstånd till centrum.

De lägenheter vi har i Torshälla har vi valt att dela in i tre kategorier: Garant, BoBättre och BoBra. Garantlägenheter är de lägenheter som har renoverats till en nyproduktionsstandard och är därför lite dyrare. BoBättre är lägenheter som har renoverats med viss standardhöjning och är lite av ett mellanprisalternativ för våra hyresrätter i Torshälla. BoBra är våra lägenheter som har lite äldre standard och där hyran därför också är lite lägre. Vi vill att man ska kunna hitta en hyresrätt i Torshälla som man trivs att bo och leva i och med våra tre lägenhetskategorier har vi möjlighet att erbjuda trivsamma lägenheter i Torshälla till lite olika hyresnivåer. På den här sidan presenterar vi lediga lägenheter Torshälla. Glöm inte att registrera dig i vår bostadskö om du vill hyra lägenhet i Torshälla. Du kommer då att få ett mejl när en lägenhet som passar det du söker blir ledig.