Gladsheim Garant

Vi på Gladsheim tar ett helhetsgrepp om våra fastigheter vilket innefattar en renoveringsmodell för lägenheterna såväl som fastigheten och miljön runt omkring. Det helhetsgrepp som Gladsheim tar kring fastigheten kallar vi Gladsheim Garant.

Lägenheterna renoveras till en standard som är jämförbar med nybyggda lägenheter. Eftersom boendeupplevelsen börjar från den första stund att man ser fastigheten är målet att hela fastigheten, och dess omgivning, ska vara snygg och trivsam att vistas i. Vid alla renoveringar så ligger både ekologisk och social hållbarhet i fokus.

Lägenhetsrenoveringar

Gladsheim har infört en renoveringsmodell som innebär att lägenhetsrenoveringar genomförs i takt med att dessa blir lediga och att de renoveras till en standard jämförbar med nybyggda lägenheter, en modell vi har valt att kalla Gladsheim Garant.

Lägenheterna renoveras i sin helhet där nya parkettgolv läggs i hela lägenheten samt alla väggar och tak målas om. Köken totalrenoveras och inreds med nya vitvaror, nya köksluckor, diskmaskin och köksbänk. Badrummen renoveras med klinkergolv och helkaklade väggar, ny dusch, handfat med kommod och elektrisk handdukstork. Det finns också tillvalsmöjlighet omfattande tvättmaskin och torktumlare. Vid ingången i hallen läggs klinkergolv och lägenhetsdörren byts ut mot en ljudisolerad säkerhetsdörr.

Allmänna ytor

Gladsheims helhetsgrepp rörande fastigheten omfattar alla allmänna ytor så som parkeringar, utemiljöer, utebelysning, passersystem, trapphus, källare och tvättstugor. Alla renoveringar följer en renoveringsmanual för att resultatet ska bli enhetligt och att det blir en genomgående ton på samtliga ytor.

Renoveringarna genomförs successivt i takt med att lägenheterna blir lediga. När en lägenhet i en fastighet renoveras påbörjas samtidigt uppfräschning och målning av andra allmänna utrymmen i fastigheten. Arbetet omfattar samtliga ytskikt och innefattar även investeringar i exempelvis digitala passersystem och hjälpmedel för tvättstugebokningar samt fiberinstallationer. Målsättningen är att Gladsheims fastigheter ska vara trivsamma, trygga och snygga och det är detta vi vill uppnå genom våra successiva renoveringar.

Meny